SENCA Grooves

SENCA Grooves


Egy remek este három jó dolog együttállásával indul:

  • kedves és szívesen látó fogadtatás

  • gyönyörködtető és hívogató fények s látvány

  • jól szóló, kellemesen lüktető, hangulatos és hívogató zene

Egy nyári esteledtén, csak úgy sétálgatván összetalálkozni ilyen a legjobb. Igazából bárhol, mégis leginkább egy mediterrán tengerparti sétányon. Már messziről kiszúrván - szemmel s füllel. Az ilyen engem mindig megfogott s elvarázsolt.

Egyszerűen imádom az ilyen estékhez való kellemesen lüktető, kedvcsináló, hangulatos house zenéket. Nagyjából 2003 óta gyűjtöm őket és pár éve DJ-ként játszok belőlük. Mostanában, hogy elkezdtem jobban megérteni az angol dalszövegeket, a zenéknek további gazdagsága mutatkozik meg előttem: egyik-másik buzdít és lelkesít és felráz, vagy vigasztal, vagy elgondolkodtat, vagy az életben fontos dolgokra emlékeztet, vagy megnyugtat és elringat.

Szóval, jó hangulatot teremtenek, jó kedvre derítenek, táncra hívnak, és közbe-közbe még istápolnak is minket.

És ha az Univerzum engedi, a másik két tényezőt is igyekszem valahogy valamikorra összehozni. És akkor egy nyári estén minden szépen együtt áll majd.

Addig is szólhat a zene!

A következő szettet egy remek hangulatú nyáresti koktélozós teraszozáshoz állítottam össze és adtam elő még 2019 nyarán, Zalegerszegen a Mimosa Loung-ban és Győrben a Rómer Házban:

⦚ Elérhetőségeim:

Schler Attila

Email: sa@schlerattila.hu

Tel: +36 30 631 47 45