felfogásmódok

Anyagok > Felfogásmódok

A felfogás, amin az ember van, amire az ember építkezik: megszabja és rendezi meglátásait és döntéseit és eredményeit és élményeit. Bármilyen dologban.

Ezekből az anyagokból különféle felfogásmódokat ismerhetsz meg, amikkel esélyesen eredményesebbé és érdekesebbé és virágzóbbá teheted életedet, munkádat; új lehetőségeket és megoldásokat láthatsz meg ahhoz, amit szeretnél. És amiket a bajban támaszként és mentőövül hasznosíthatsz.

Esélyesen, mert nem bizonyos, hogy rögtön az elolvasásuk után hasznosnak vagy hasznosíthatónak fogod találni ezeket. Viszont abban én biztos vagyok, hogy kicsit is odaadó tanulmányozásuk után előbb vagy utóbb, kisebb vagy nagyobb mértékben, a háttérből észrevétlenül is, pozitív és építő hatással lesznek életedre, kreativitásodra, munkádra, eredményeidre.

Ezen okból ezekre az anyagokra pénzvisszafizetési garanciát én nem tudok vállalni, mert te sem tudod az elolvasásukat, a megismerésüket, gondolatvilágodba beépülésüket meg nem történtté tenni, visszavonni.

Ami a milyenségüket és terjedelmüket illeti: sokszor nehéz kifejeznem egy nem egyszer intuíció szülte gondolatot vagy összetettebb gondolatkört, ami sokszor nem is gondolatokban születik, hanem nem-gondolatian, s inkább csak valami mélyebben belülről működő-jövő valami. Ehhez jön még, hogy nem gondolom valami nagyon jónak a magyar nyelvi és kifejező készségemet. Viszont jobb híján ezzel kell dolgoznom. Így amit írok az sokszor kezdetleges, darabos és kusza. Igyekszem nem túl bő lére ereszteni amit írok, általában pár oldalnál nem tesznek ki többet. Ezeken a fogyatékosságokon és sajátságokon ha fennakadsz, és nem tudsz a mondanivalóra figyelni és azzal együtt gondolkodni, akkor nem fogod tudni meglátni és hasznosítani az értékest. Viszont, ha magadnak a saját szájízedre parafrázist készítesz belőle, akkor még többet is nyerhetsz belőle, mint az, aki szimplán csak elolvassa.

A felfogásmód anyagok ára egyenként: 127000,- Ft.

Megrendelheted: e-mailen, fizetés átutalással, megküldés e-mailben, pdf formátumban.
Ha segíthetek bármiben, írj az: sa@schlerattila.hu címre.


 • A KIINDULÁSI ŐSHELYZET (#1)
  Ahonnan, amiért, ahogyan és amerre az emberi világban minden és mindenki elindul. ● Amire, amiért és ahogyan az emberi világban minden felépül és fennáll. ● Amiért ma is mindenki a kiindulási őshelyzetben van. A saját életével is. ● Szabadság és predesztináció. ● Az ismeretes ismeretlen. Az ismeretlen ismeretes.


 • JÓ VAGY ROSSZ DOLOG AZ ÉLET(BEN BÁRMI)? ÉS A HALÁL? (#2)
  Jó vagy rossz, pozitív vagy negatív, felemelő vagy lesújtó, jobbra vagy balra lejtő valami az élet, a holtság s vele a túlvilág, valamint általában bármilyen dolog? Milyen álláspontra lehet helyezkedni ilyen kérdésben? Miként lehet hozzáállni?


 • SZEMBEN AZ ÉLETTEL, SZEMBEN A HALÁLLAL – MIVEL IS? (#3)
  Mi is az élet és a halál az ember létezésében? ● Élni és meghalni. ● Evilági és túlvilági boldogulás. ● Evilágból nézve túlvilágon, komfortzónán túl lenni. ● Örökre életbe, evilágba rekedés? ● „Aki meg akarja menteni az életét, elveszíti azt, aki pedig elveszíti, megmenti azt az életre” – amire ez a bibliai tétel utalhat. ● Nem-biztos boldogulás, biztos nem-boldogulás. ● Ilyesmi.


 • JELENIGENLÉS SZEMBEN A MÚLTTAL ÉS A JÖVŐVEL (#4)
  A múlt, a jelen/most és a jövő – mi létező és valós dolog ezek közül az ember számára? ● Vízió, jövőkép, jelenkép. ● A saját jelen lényege és igenlése. ● Partnerség és kommunikáció a jelennel. ● A saját egyedi viszony a saját jelennel. ● Még néhány felfogásmód szorult helyzet esetére.


 • ELŐBB MINDEN DARABOKBAN SZERTESZÉT HÁNYÓDIK (#5)
  Minden szerteszét hányódó darabok összeszedéséből és összeállításából áll össze. ● Egy heurisztikus formula arra, hogy hogyan lesz valami összeállt. ● Amivel az ember összeszedheti és összeszedetten tarthatja magát, kedvét, dolgait, munkáját, haladását. ● Hogy ne dobja be a törölközőt.


___

További anyagok összeállítás alatt, megjelenésük a következő időszakban havonta várható.