alkotni az életet

Alkotni az életet

Ez egy felfogás, ami szerint az ember azon van, hogy a saját életének alkotójaként, összeállítójaként, művelőjeként éljen, és általában valósítani tudó alkotó tényező legyen.

Én az ezen felfogás mentén való életvezetéshez foglalkozok hasznos fogások felkutatásával és kikísérletezésével. Főként a saját magam életének vezetéséhez és alakításához, de segítek másoknak mindazzal, amit már magamnak tudok és találtam.

⦚ Tanácsadás

Tanácsadás keretében segíthetek neked a saját életed még jobb alkotójává, alakítójává és kibontakoztatójává, álmaid megvalósítójává lenned. Ha szeretnél ilyet.

A segítségem, tanácsom nem pszichológusi szaksegítség, szaktanács.

⦚ Anyagok

● Felfogásmódok – A felfogás, amin az ember van, amire az ember építkezik: megszabja és rendezi meglátásait és döntéseit és eredményeit és élményeit. Bármilyen dologban.

Ezekből az anyagokból különféle felfogásmódokat ismerhetsz meg, amikkel esélyesen eredményesebbé és érdekesebbé és virágzóbbá teheted életedet, munkádat; új lehetőségeket és megoldásokat láthatsz meg ahhoz, amit szeretnél. És amiket a bajban támaszként és mentőövül hasznosíthatsz.

Ezeknek, most havonta bővülő, aktuális listáját és további információkat itt találsz:


● Örök barátok [szabadon olvasható]
– Gondolatok, másoktól, amiket évekkel ezelőtt találtam és aztán valahogy azóta is velem maradtak.


● Bejegyzésekből [szabadon olvasható]
– Közösségi oldalakon megjelent bejegyzésekből:

⦚ Elérhetőségeim:

Schler Attila

E-mail: sa@schlerattila.hu

Mobil: +36 30 631 47 45

Posta: 9026 Győr, Zólyom utca 8.