alkotni az életet

Alkotni az életet

Ez egy egyszerű vezérgondolat, ami mentén az ember egyrészt azon van, hogy a saját életének alkotójaként, összeállítójaként, művelőjeként éljen, másrészt azon, hogy úgy általában valósítani tudó alkotó tényező legyen.

Én pedig az ezen gondolat mentén való életvezetéshez hasznos ismeretek és fogások felkutatásával és kikísérletezésével foglalkozok. Elsődlegesen a saját magam életének vezetéséhez és alkotásához, de úgy, hogy közben megosztom másokkal mindazt, amit már magamnak tudok és találtam.

⦚ Tudásomból itt olvashatsz:

Lényegesebb cikkek itt:

https://medium.com/@SchlerAttila

Egyéb mondanivalókkal itt:

https://www.facebook.com/SchlerAttila

⦚ Dolgozhatunk együtt, segíthetlek:

Bármiben, ami valahogy az „alkotni az életet” témakörbe vág.

Mondjuk valamiben, ami a saját életed alakulásához és alakításához kapcsolódik, vagy a vállalkozásodhoz, valami projekthez, valami dolgodhoz, kihíváshoz, feladathoz, ügyedhez, stb. Ezekben alkotni, összeállítani, összehozni, elérni, intézni, létesíteni, stb.

Minden valószínűség szerint én ehhez az alkotás, összehozás, létesítés módszereit, szerszámait fogom eléd tárni – nem mindet, csak ami kellőnek mutatkozik – és a használatában eligazítani. Ezzel aztán jó vagy még jobb eredménnyel gondolhatod végig a helyzeted, és babrálhatsz, játszhatsz, kísérletezhetsz, gyakorlatozhatsz, munkálkodhatsz – ahogy tetszik – annak összehozásán, alkotásán, módosításán, létesítésén amit szeretnél. Akár egyedül, ha jobb szereted egyedül, vagy akár a segítségemmel, ha inkább így szeretnéd.

Persze a felmerülő kérdéshez, dologhoz lehet nem erre lesz szükség, hanem valami másra, és akkor ami ahhoz talál, azt keressük, az lesz.

⦚ Elérhetőségeim:

Schler Attila

E-mail: sa@schlerattila.hu

Mobil: +36 30 631 47 45

Posta: 9026 Győr, Zólyom utca 8.