alkotni az életet

Alkotni az életet

Ez egy egyszerű vezérgondolat, ami mentén az ember azon van, hogy a saját életének alkotójaként, összeállítójaként, művelőjeként éljen, és azon, hogy úgy általában valósítani tudó alkotó tényező legyen.

Én az ezen gondolat mentén való életvezetéshez hasznos fogások felkutatásával és kikísérletezésével foglalkozok. A saját magam életének vezetéséhez és alakításához. Mellette pedig szívesen megosztom másokkal mindazt, amit már magamnak tudok és találtam.

⦚ Tudásomból itt olvashatsz:

Lényegesebb cikkek itt:

https://medium.com/@SchlerAttila

Egyéb mondanivalókkal itt:

https://www.facebook.com/SchlerAttila

⦚ Dolgozhatunk együtt, segíthetlek:

Bármiben, ami valahogy az „alkotni az életet” témakörbe vág.

Valamiben, ami a saját életed alakulásához és alakításához kapcsolódik, vagy a vállalkozásodhoz, valami projekthez, valami dolgodhoz, kihíváshoz, feladathoz, ügyedhez, stb. Ezekben alkotni, összeállítani, összehozni, elérni, intézni, létesíteni, megvalósítani, s más ilyesmik.

Ha úgy áll, hogy ilyesmi értékes és számít az életedben.

⦚ Alternatívák?

Előfordulhat, hogy nem (csak) tőlem vagy nem (csak) velem szeretnél ebben az „alkotni az életet” témában elmélyülni vagy tanácsot, segítséget kérni. Ez teljesen rendben van, s ebben az esetben az alternatívák többé-kevésbé a következők:

(Ők elsődlegesen a saját életükön dolgoznak, rengeteg egyéni kutatómunka és kísérletezés és fejlődés van mögöttük, tudásukat szívesen megosztják, és van tényleg saját ítélőképességük, nézőpontjuk és mondanivalójuk. Angol nyelvterületről ez minden s a legjobb, amit én tudok. Magyarországról, sajnos, eddig nem tudok senkit, aki a témával érdemben, kellő mélységben foglalkozna.)

⦚ Elérhetőségeim:

Schler Attila

E-mail: sa@schlerattila.hu

Mobil: +36 30 631 47 45

Posta: 9026 Győr, Zólyom utca 8.