alkotni az életet

Alkotni az életet

Ez egy felfogás, mi szerint az ember azon van, hogy a saját életének alkotójaként, összeállítójaként, művelőjeként éljen, és általában valósítani tudó alkotó legyen.

Én az ezen felfogás mentén való élethez foglalkozok hasznos fogások felkutatásával és kikísérletezésével. És segítek másoknak életük alkotójaként és felfedőzőjeként élni.

⦚ Tanácsadás

Tanácsadás keretében segíthetek neked a saját életed jobb alkotójává és felfedezőjévé lenned. Úgy a padlón, mint a csúcson. Sokkal több van bennünk és életünkben, mint azt magunktól gondolnánk. És így mindig van tere további érdekes fejlődésnek és kibontakozásnak.

⦚ Anyagok

● Felfogásmódok – A felfogás, amin az ember van, amire az ember építkezik: megszabja és rendezi meglátásait, döntéseit, eredményeit és élményeit. Bármilyen dologban.

Ezekből az anyagokból különféle felfogásmódokat ismerhetsz meg, amikkel esélyesen eredményesebbé és érdekesebbé és virágzóbbá teheted életedet, munkádat; új lehetőségeket és megoldásokat láthatsz meg ahhoz, amit szeretnél. És amiket a bajban támaszként és mentőövül hasznosíthatsz.

Ezeknek aktuális listáját és további információkat itt találsz:


● Örök barátok [szabadon olvasható]
– Gondolatok, másoktól, amiket évekkel ezelőtt találtam és aztán valahogy azóta is velem maradtak.


● Bejegyzésekből [szabadon olvasható]
– Közösségi oldalakon megjelent bejegyzésekből:

⦚ Elérhetőségeim:

Schler Attila

Email: sa@schlerattila.hu

Tel.: +36 30 631 47 45

Posta: 1126 Budapest, Királyhágó tér 1. II. em. 7.