alkotni az életet

Alkotni az életet

Ez egy felfogás, mi szerint az ember azon van, hogy a saját életének alkotójaként, összeállítójaként, művelőjeként éljen, és általában valósítani tudó alkotó legyen.

Én az ezen felfogás mentén való élethez foglalkozok hasznos fogások felkutatásával és kikísérletezésével. És segítek másoknak életük alkotójaként és felfedőzőjeként élni.

⦚ Tanácsadás

Tanácsadás keretében segíthetek neked a saját életed jobb alkotójává és felfedezőjévé lenned. – Úgy a padlón, mint a csúcson: sokkal több van bennünk és életünkben, mint azt magunktól gondolnánk. Így mindig van tere további érdekes fejlődésnek és kibontakozásnak. (Persze, az én tanácsadó segítségem nélkül is, rögtön alább, az első anyaggal mindenben és mindennel előrébb juthatsz. Már ha a szívedre veszed azt, amit abban megtalálsz.)

⦚ Anyagok

Élj az Örökkévaló, vagy másként, az Univerzum segítségével (pdf, google drive)


● Felfogásmódok – Felfogásmódunk meghatározza meglátásunkat, döntéseinket, eredményeinket és élményvilágunkat.

Ezekből az anyagokból különféle felfogásmódokat ismerhetsz meg, amikkel eredményesebbé és érdekesebbé és virágzóbbá teheted életedet, munkádat; új lehetőségeket és megoldásokat láthatsz meg ahhoz, amit szeretnél. És amiket a bajban támaszként és mentőövül hasznosíthatsz.

Ezeknek aktuális listáját és további információkat itt találsz:


● Örök barátok
– Gondolatok, másoktól, amiket évekkel ezelőtt találtam és aztán valahogy azóta is velem maradtak.


● Bejegyzésekből
– Közösségi oldalakon megjelent bejegyzésekből:

⦚ Elérhetőségeim:

Schler Attila

Email: sa@schlerattila.hu

Tel.: +36 30 631 47 45

Posta: 1126 Budapest, Királyhágó tér 1. II. em. 7.